Mărire a numărului de clienți în mediul on-line prin branding si automatizare.

Prezentare generală

Departamentul administrativ al companiei Western Cube ne-a contactat în vederea dezvoltării unei aplicații web complexe pentru clienții și angajații companiei. Totodată, aceștia au solicitat și servicii de branding cât și îmbunătățirea infrastructurii IT, având ca scop automatizarea proceselor de lucru.

Despre client

Western Cube este o corporație ce activează pe piața internațională, oferind soluții complexe de optimizare fiscală, servicii de virtual office și suport administrativ pentru dezvoltarea afacerii tale.

Ce am realizat

În urma implementării noului brand, s-a observat în primele 3 luni, o creștere semnificativă a cifrei de afaceri.

Cum am extins activitatea companiei in mediul online printr-o aplicatie web complexa.

Reprezentanții Western Cube și-au dorit să-și extindă activitatea și în mediul on-line. Fiind vorba de o companie ce activează în peste 50 de țări, am pus la punct o echipă de 10 specialiști dedicați pentru acest proiect, având în vedere provocarea cât și cerințele clientului.După numeroase ședințe și apeluri de consultanță, am analizat în detaliu fiecare cerință, și astfel am elaborat o strategie complexă prin care să livrăm rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil, respectând bugetul clientului.

Cum am extins activitatea companiei in mediul online printr-o aplicatie web complexa.

Securitate si performanta pentru o afacere de succes.

Am dat startul proiectului prin stabilirea elementului prioritar, și anume consolidarea brand-ului. Având în vedere că lucrăm cu o corporație, suntem conștienți că aceștia trebuie să insipre încredere, seriozitate și performanță, fapt pentru care am început cu schițarea mai multor variante de logo.

În paralel, o parte dintre specialiștii noștri au implementat soluțiile IT necesare în cadrul organizației, precum reconfigurarea serverului de e-mail, dezvoltarea unei soluții VOIP atât internă cât și externă , digitalizarea tuturor documentelor și transpunerea lor într-un CRM, creat de către compania Dark Moon și personalizat pe cerințele clientului.

După ce manualul de identitate vizuală a fost finalizat, am început să lucrăm la conceptele de design ale aplicației web. După ce am obținut aprobare am început și implementarea conceptului. Între timp, departamentul de marketing Western Cube a lansat o campanie de promovare la nivel internațional, constatând, după prima lună, că în urma serviciilor de branding, numărul de potențiali clienți a crescut cu aproape 45%.

Generarea de lead-uri a crescut, observând o mărire a numărului de clienți în mediul on-line. În prima lună s-au înregistrat peste 1000 de utilizatori, dintre care aproximativ 100 au solicitat un serviciu prin intermediul platformei.

Image

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.