Site rapid, responsive, accesibil, sigur și optimizat SEO.

Prezentare generală

Fiind o companie nou înființată, aceștia și-au dorit o prezență în mediul online, pentru o promovare mai bună a serviciilor la nivel internațional.

Despre client

Vemar Logistics Solutions este o companie ce activează în domeniul maritim, oferind servicii de depozitare marfă, transport naval containerizat, distribuție și logistică ( transport terestru ).

Ce am realizat

În urma lansării noului site, am observat că Vemar Logistics Solutions a ajuns printre primele firme în topul căutorilor de profil. Din punct de vedere al performanței, rezultatele vorbesc de la sine. Am reușit să lansăm un site rapid, responsive, accesibil, sigur și optimizat SEO.

Cum am crescut expunerea in mediul online si numarul de lead-uri noi pentru client?

Fiind o companie nou înființată, aceștia și-au dorit o prezență în mediul online, pentru o promovare mai bună a serviciilor la nivel internațional. Vemar Logistics Solutions urmărea lansarea unui site cu un aspect modern, care să insipre seriozitate și încredere pentru potențialii noi clienți.

Cum am crescut expunerea in mediul online si numarul de lead-uri noi pentru client?
Vemar Design

Design modern și accesibil cu SEO extins si performanta maxima.

După ce am analizat cu atenție nevoile clientului cât și piața în care activează, echipa de UX / UI design a început schițarea celor două concepte, cu studierea în prealabil a cuvintelor cheie utilizate în acest domeniu, pentru a ne asigura că livrăm rezultatele așteptate. După aprobarea conceptului de design, s-a început implementarea acestuia și a durat aproximativ două săptămâni să creăm platforma, folosind-se în acest scop tehnologii moderne precum: NextJS si NodeJS.

În final, am reușit să creăm un site rapid si sigur ce beneficiază de optimizare SEO, cu un aspect modern și atractiv.

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.