CREȘTERI SEMNIFICATIVE ÎNTR-O AFACERE PRIN REDISIGN ȘI DIGITALIZARE

Prezentare generală

Am fost contactați de către departementul de dezvoltare din cadrul companiei Sea Wind Shipping, în vederea îmbunătățirii site-ului web, cât și a identificării diferitelor probleme prezente în rețeaua internă.

Despre client

Sea Wind Shipping este o companie ce activează în domeniul maritim din anul 2000. Cu o vastă experiență în industrie, aceasta oferă servicii de transport maritim, logistică, agenturare nave, cu extindere pe piața din Europa și Asia.

Ce am realizat

In urma lansării noului site, rezultatele au vorbit de la sine. Clientul a beneficiat de mai multă expunere în mediul on-line, ajungând pe prima pagină în topul căutărilor de profil.

Cum am crescut expunerea in mediul online si numarul de lead-uri noi pentru client?

În urma unui audit tehnic, am identificat probleme asupra site-ului atât la nivel de design cât și la nivel de funcționalitate. Pe lângă aceste aspecte ce țin de partea web, compania se confrunta cu probleme de securitate la nivelul serverului ( modalități nesigure de stocare a datelor, probleme server de e-mail, lipsa protocoalelor de autentificare în rețeaua internă ) .Echipa de UI / UX design a început să lucreze la două concepte de design conform indicațiilor primite din partea clientului. Prin acestea am încercat să oferim un aspect modern și minimalist noului site. Totodată, s-a urmărit îndeaproape experiența unui potențial client, cautând ca site-ul să fie cât mai accesibil și intuitiv.

Cum am crescut expunerea in mediul online si numarul de lead-uri noi pentru client?

Securitate si performanta pentru o experienta placuta si o rata de conversie mai mare

După aprobarea conceptului de design, a început procesul de implementare. În acest sens, am căutat să folosim tehnologii moderne și sigure, atât pentru partea de front-end cât și pe partea de back-end. Ținând cont de dorința clientului de a beneficia de un brand awareness, am luat în calcul si optimizarea SEO, motiv pentru care am analizat în detaliu cuvintele cheie căutate cel mai frecvent de potețialii clienți.

Una dintre problemele identificate în site-ul anterior, era legată de viteza de încărcare a paginii web. Astfel, utilizatorii întâmpinau dificultăți în accesarea site-ului. Implementările adoptate în acese sens au fost :

IconImplementarea unui CDN ( content delivery network )

IconServer virtual privat

IconActivarea unei soluții complexe de caching.

IconOptimizarea dimensiunii fișierelor cât și formatul imaginii prin modalități de compresie

Image

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.