UI/UX Design

O interfață (UI) estetică, prietenoasă și intuitivă asigură utilizatorilor o experiență (UX) de excepție pe platformă. Astfel, te vei diferenția de competitori și îți vei seta business-ul pe un trend ascendent.

Experiență de utilizare plăcută, șanse crescute de conversie

Clienții apreciază atenția acordată detaliilor. O interfață cu un design personalizat care vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor va consolida imaginea companiei tale, va fideliza publicul existent și va atrage potențiali noi clienți.

Image
Lansează un produs nou

Lansează un produs nou

Ai o idee inedită? Transformăm viziunea ta în realitate și te ajutăm să aduci pe piață campania, site-ul sau aplicația pe care clienții tăi le vor îndrăgi

Îmbunătățește un produs existent

Îmbunătățește un produs existent

Îmbunătățim design-ul produsului tău digital astfel încât să poți oferi o experiență de utilizare și funcționalitate superioară.

Realizează un prototip

Realizează un prototip

Construim un prototip al produsului tău digital, care prezintă funcții cheie ale acestuia, pentru a determina dacă este viabil. Astfel, atât tu, cât și investitorii interesați veți avea o idee clară asupra potențialului produsului.

Extinde-ți echipa

Extinde-ți echipa

Oferim soluții de outsourcing prin care designeri și developeri cu experiență vor gestiona dezvoltarea produsului tău. Prin externalizarea serviciilor minimizezi costurile și permiți echipei tale să se focuseze pe task-urile esențiale.

Serviciile noastre de UI/UX design se bazează pe 3 arii principale.

FeatureDescoperire: această etapă include servicii precum UX Research, UX Audit și Usability Testing

FeatureDesign: crearea design-ului, pentru a corespunde specificațiilor

FeatureLansare: etapa finală, în care design-ul este implementat

Image

1

Cercetare

Procesul prin care înțelegem problema pe care platforma ta o rezolvă. Fie că facem o analiză a competiției sau că realizăm interviuri cu potențiali clienți, adunăm insight-uri despre produsul tău, astfel încât să putem defini cu exactitate user-ul căruia ne adresăm.

2

Design

Acest pas include două elemente cheie. Primul este întocmirea unui wireframe. Practic, îți expunem scheletul și funcționalitățile de bază ale site-ului, astfel încât să poți vizualiza primele schițe ale business-ului tău transpus digital. Cel de-al doilea este prototiparea, pas în care vei putea vedea o versiune mai simplă a ceea ce va fi pagina web finală.

3

Testare

În această etapă identificăm potențialele probleme de design și schițăm noi versiuni în care implementăm soluțiile reparatorii. După multiple teste, modificăm prototipurile în concordonță cu rezultatele testării.

4

Implementare

Există o strânsă legătură între design și programare. Echipa de developeri transformă în realitate viziunea pe care ai agreat-o cu UX designer-ul.

Specialiștii noștri sunt aici pentru tine

Design-ul și ușurința în utilizare sunt primele aspecte pe care le observă utilizatorii site-ului sau aplicației tale de mobil. Pentru implementarea soluțiilor UI/UX utilizăm tehnologii variate – Photoshop, Sketch, Adobe Illustrator, AdobeXD, Invision și Figma. Astfel, garantăm rezultate customizate pe baza specificațiilor fiecărui client.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.