Software Development

Îți aliniem afacerea la standardele erei digitale. Aceste servicii vor contribui la creșterea notorietății și credibilității brand-ului tău, extinzând limitele acesteia la nivel național sau chiar global.

Soluții web optime pentru dezvoltarea afacerii tale

Pentru a atrage cât mai mulți clienți și a ajunge un etalon în domeniul tău de activitate, simpla prezență online nu este suficientă. Este nevoie de optimizare și de soluții software personalizate în acord cu specificul afacerii tale. Dark Moon îți pune la dispoziție toate aceste servicii.

Image
Web Development

Web Development

Realizăm site-uri de prezentare, magazine online, aplicații web și aplicații de mobil. Toate acestea sunt elemente cheie în promovarea și dezvoltarea unei afaceri de succes.

Mobile Development

Mobile Development

Dezvoltăm aplicații mobile native astfel încât să generăm plus valoare business-ului tău. Aducem afacerea ta în mediul unde utilizatorii petrec cel mai mult timp, pe smartphone.

Desktop Development

Desktop Development

În vederea eficientizării proceselor interne ale companiei și a creșterii vânzărilor, dezvoltăm soluții de software personalizat. Acestea pot include sisteme de management al relațiilor cu clienții sau sisteme de Intranet.

DevOps

DevOps

Oferim management de infrastructură, vital pentru operarea la cel mai înalt standard al unei aplicații, astfel încât platforma ta să poată face față unui număr semnificativ de utilizatori.

AI / Machine Learning

AI / Machine Learning

Simplificăm viața de zi cu zi a business-ului tău prin automatizarea proceselor, prin implementarea unor sisteme de monitorizare și prin integrarea de soluții de chat.

Blockchain Development

Blockchain Development

Dispunem de o echipă de specialiști în dezvoltarea de aplicații de mobil, soluții software și sisteme bazate pe blockchain, inclusiv implementarea cryptomonedelor și NFT-urilor.

De ce să optezi pentru Dark Moon?

- Pentru că un website de prezentare îți sporește vizibilitatea, credibilitatea și șansele de a atrage clienți

- Pentru că un magazin online îți face disponibilă afacerea 24/7 pentru clienții tăi și îți extinde limitele business-ului

- Pentru că o aplicație web este o metodă sigură de a stoca datele, care oferă accesibilitate 24/7 și care contribuie la creșterea eficienței angajaților tăi

- Pentru că utilizatorii la care vrei să ajungi petrec cel mai mult timp pe mobil, iar o aplicație mobilă îți va genera venituri cu fiecare descărcare

- Pentru că atunci când afacerea ta va ajunge la următorul nivel, vei dori ca server-ul să poată face față unui număr mare de utilizatori

De ce să optezi pentru Dark Moon?
Development Process

Experții noștri dețin experiență bogată în development

Servicii precum cele de web development sau mobile development îți facilitează o prezență relevantă în mediul online, ceea ce se cuantifică într-un nivel ridicat de awareness, atragerea de noi clienți, plus fidelizarea celor existenți și creșterea vânzărilor.Accesibilitatea permanentă din platforme web sau mobile încurajează creșterea eficienței angajaților, reprezentând o metodă sigură de stocare a datelor (inclusiv Big Data).Dacă ești interesat să crești impactul în online al companiei tale, apelează cu încredere la Dark Moon! Îți oferim soluții complete, ce acoperă toate aspectele necesare dezvoltării unui website sau a unei aplicații web ori de mobil.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.