Securitate cibernetică și investigații digitale

Securitatea IT (Cybersecurity) și investigațiile digitale (Forensics) sunt servicii complementare având ca scop protejarea datelor companiei tale față de amenințări cibernetice interne și externe, precum scurgeri de informații, viruși, atacuri malware, furturi de identitate sau spam.

Pentru integritatea și securitatea business-ului tău

Specialiștii Dark Moon implementează sisteme de securitate cibernetică eficiente, care te ajută să îți desfășori activitatea în condiții de maximă siguranță, protejând business-ul tău împotriva vulnerabilităților de hardware, software și rețea.

Image

Serviciile noastre

În momentul lansării, un site trebuie să fie bine securizat, pentru a elimina posibilitatea apariției de breșe de securitate care ți-ar putea afecta iremediabil compania. Printr-o abordare dinamică, inginerii noștri certificați analizează vulnerabilitățile, identifică amenințările, le tratează și stabilesc procedurile necesare pentru menținerea securității în cadrul fiecărui tip de platformă.

Vulnerability Management

Vulnerability Management

Un proces în care sunt identificate, evaluate, reparate și raportate vulnerabilitățile de securitate ale sistemelor și software-urilor care rulează pe ele.

Cloud Security

Cloud Security

Protecția împotriva furtului, răspândirii sau ștergerii tuturor datelor stocate online în serviciul de cloud.

Application Security

Application Security

Un proces prin care sunt dezvoltate, adăugate și apoi testate caracteristici de securitate în interiorul aplicațiilor pentru a preveni vulnerabilități, precum accesul neautorizat și modificarea fără permisiune a acestora.

Computer Forensics

Computer Forensics

Folosirea de tehnici de investigație digitală pentru a identifica probele lăsate în urma unui atac cibernetic, a depista sursa respectivului atac și a recupera informațiile compromise în urma acestuia.

Vulnerability Management

Un serviciu vital pentru orice companie care dorește să fie protejată împotriva potențialilor atacatori cibernetici. Se bazează pe prioritizarea posibilelor amenințări și pe minimizarea „zonei de atac” a acestora.

Vulnerability Management

Cloud Security

Securitatea în cloud include o gamă largă de metode și bune practici care protejează datele, aplicațiile și infrastructura cloud-ului. Firewall-urile, penetration testing sau rețelele tip VPN sunt doar câteva dintre serviciile pe care le punem la dispoziție pentru ca datele clienților să fie mereu în siguranță.

Cloud Security

Application Security

Având la bază includerea unor protocoale de siguranță pentru limitarea accesului doar către utilizatori autorizați, acest proces implică dezvoltarea unor coduri care reduc considerabil breșele de securitate din cadrul aplicațiilor.

Application Security

Computer Forensics

O formă de audit la bază, acest serviciu presupune identificarea, prezervarea, recuperarea și analiza informației digitale de pe un device electronic care a suferit un atac cibernetic.

Computer Forensics

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.