Consultanță

Îmbinăm eficient know-how-ul cu strategia pentru a crea infrastructura de suport adaptată oricărei situații

Abordare strategică pentru eficiență pe termen lung

Consultanța IT este un pas crucial pentru identificarea strategiei de dezvoltare a unei afaceri. De la îndrumări privind achiziții hardware/software, evitarea problemelor de securitate IT sau măsuri de prevenire a pierderii datelor, până la suport informațional pentru stabilirea bugetelor, crearea unui site, dezvoltare aplicații web și strategii de marketing, specialiștii Dark Moon sunt aici pentru a te ajuta.

Image

Serviciile noastre

IT Assessments

IT Assessments

Evaluăm punctele forte și slabe ale sistemului IT al companiei tale. Totodată, îți propunem metode prin care îți poți îmbunătăți sistemul de securitate și infrastructura IT.

IT Strategy & Planning

IT Strategy & Planning

Identificăm soluțiile disponibile, prioritizăm obiectivele și urmărim implementarea pas cu pas a task-urilor stabilite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.

Business Continuity & Disaster Recovery

Business Continuity & Disaster Recovery

Ne asigurăm că business-ul tău rămâne operațional în cazul în care apar evenimente neprevăzute. De asemenea, vom „restaura” accesul la date și repara infrastuctura IT, minimizând pierderile survenite în urma unui dezastru.

Governance, Risk, & Compliance

Governance, Risk, & Compliance

Este necesar ca business-ul tău să își desfășoare activitatea într-o manieră eficientă și în concordanță cu normele, regulile și standardele pieței. În acest sens, vom evalua și ameliora potențialele riscuri, în timp ce vom alinia obiectivele afacerii tale cu infrastructura tehnologică a firmei.

Profesioniști în domeniul transformării digitale

O strategie eficientă și implementată corespunzător este cheia unui business de succes. Fiecare soluție propusă și aplicată - de la o analiză SWOT a afacerii tale, la realizarea site-ului sau dezvoltarea aplicațiilor asociate acestuia - va contribui semnificativ la creșterea notorietății brand-ului tău, iar afacerea ta va puncta la capitolul credibilitate.

Dacă dorești să dezvolți o aplicație sau un magazin online, dacă urmărești un upgrade al sistemului pe care îl utilizezi în prezent, sub îndrumare specializată, sau servicii de mentenanță, vom urma un plan de acțiune foarte clar etapizat, garantat să genereze un real impact în industrie.

Benefits

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.