DESPRE DARK MOON

Suntem o echipă pluridisciplinară de specialiști cu experiență relevantă în domeniul IT, pregătiți în permanență de noi provocări și motivați în a livra rezultate excepționale clienților noștri.

Despre echipa noastră

Profesioniști și adaptabili, la Dark Moon vei colabora cu web developeri, web designeri, programatori și specialiști în marketing care și-au demonstrat aptitudinile în lucrul cu clienți din industrii multiple.Membrii echipei noastre au trecut printr-un proces complex de selecție și participă la traininguri periodice pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din domeniu. Astfel, fie că dorești să-ți creezi un website de prezentare, o aplicație de Android sau iOS, că ai în vedere un upgrade de design sau o mai bună funcționalitate a magazinului tău online ori îmbunătățirea securității cibernetice a companiei tale, îți oferim soluții personalizate complete. În plus, experții noștri în domeniul marketing-ului digital sunt pregătiți să construiască strategia de promovare online care va ajuta ca afacerea ta să facă diferența.

Despre echipa noastră

De ce sa apelezi la serviciile Dark Moon?

Clienții tăi își petrec majoritatea timpului online, de aceea o prezență puternică în mediul virtual reprezintă un element esențial pentru succesul afacerii tale. Fie că dorești crearea unui site web de prezentare, a unui magazin online sau dezvoltarea unei aplicații mobile ori îmbunătățirea unor produse existente, îți oferim soluții personalizate la un nivel de top atât în materie de design, cât și de funcționalitate.Ne vom adapta ideilor și obiectivelor tale pentru a-ți livra rezultate unice, care te vor diferenția de concurență și te vor menține în atenția clienților. Astfel, vei determina creșterea vânzărilor și vei consolida imaginea companiei tale, care va înregistra un plus de awareness și credibilitate, ceea ce reprezintă importante beneficii pe termen lung.

De ce sa apelezi la serviciile Dark Moon?

Valorile noastre

Ne ghidăm după un set de valori menite să asigure nu numai rezultate eficiente, ci și un proces de lucru comprehensiv, bazat pe înțelegerea și adaptarea la cerințele, nevoile, specificul și obiectivele fiecărui client.

Transparență

Transparență

La debutul fiecărui proiect, vom realiza o analiză exhaustivă pe baza căreia vom construi strategia. Îți vom explica fiecare pas, îți vom prezenta avantajele, dar și posibilele provocări și îți vom preciza bugetul necesar.

Eficiență

Eficiență

După confirmarea bugetului și a strategiei, vom demara procesul de lucru respectând prioritățile stabilite de comun acord. Implicarea și multitudinea de specializări ale membrilor echipei vor asigura soluții rapide și eficiente.

Adaptabilitate

Adaptabilitate

Ținem cont de specificațiile, nevoile și obiectivele tale. Experiența acumulată în urma a numeroase proiecte de succes realizate pentru clienți din industrii variate reprezintă garanția rezultatelor noastre.

Atenție la detalii

Atenție la detalii

În design, detaliile fac diferența. În software development, influențează în mod direct funcționalitatea produsului. Acordăm o importanță crescută fiecărui detaliu, pentru a-ți oferi doar soluții de cea mai înaltă calitate.

Tenacitate

Tenacitate

Consecvența ne caracterizează. Suntem motivați de dorința de a livra rezultate eficiente și de a contribui la dezvoltarea pe termen lung a afacerilor clienților noștri.

Performanță

Performanță

Echipa Dark Moon este formată din profesioniști cu experiență de peste 10 ani în Software Development, Web Development și Securitate Cibernetică. Suntem la curent cu tendințele din domeniul IT și implementăm cele mai eficiente soluții pentru a livra rezultate de calitate fiecărui client.

Specialiștii noștri sunt aici pentru tine

Creăm soluții perfect adaptate nevoilor și obiectivelor tale, pentru a-ți facilita o prezență cu impact crescut în mediul online. O imagine pozitivă a companiei va conduce la sporirea credibilității brand-ului, atragerea de noi clienți, fidelizarea celor existenți și, implicit, creșterea vânzărilor.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.