ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE

La Dark Moon, punem mare preț pe angajații noștri. Suntem un colectiv unit format din oameni talentați și motivați să obțină rezultate remarcabile cu fiecare ocazie. Alătură-te echipei care te va susține să te dezvolți, să îți descoperi potențialul maxim și să produci un impact real.

De ce să lucrezi cu noi?

Deoarece echipa noastră este compusă din profesioniști cu experiență vastă în domeniu, vei avea ocazia să acumulezi rapid cunoștințe, direct de la cei mai buni. Fie că dorești să te dezvolți în direcția de realizare de site-uri, creare de aplicații pentru mobil ori securitate IT sau servicii de mentenanță, la Dark Moon vei găsi sprijinul și resursele necesare pentru a evolua și a livra rezultate de top.

Mediul de lucru este profesionist și prietenos, bazat pe colaborare, respect reciproc și având ca obiectiv comun satisfacția clienților și dezvoltarea constantă.

De ce să lucrezi cu noi?

De ce sa lucrezi alaturi de noi? – BENEFICII

Oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a noastră. Deoarece conștientizăm importanța unui mod de lucru armonios și respectăm valorile fiecărui membru al echipei, la Dark Moon vei avea parte de numeroase avantaje.

Produse interesante

Produse interesante

Vei putea lucra pentru clienți de renume, din industrii variate, astfel că nu vei avea ocazia să te plictisești. Fie că vorbim despre crearea unui site de prezentare sau dezvoltarea unei soluții de software custom la nivel enterprise, vei avea parte de o experiență inedită în cazul fiecărui proiect.

Corectitudine

Corectitudine

Vei avea parte de respect, iar munca ta va fi apreciată la adevărata valoare. Încurajăm atitudinile constructive și suntem receptivi la ideile tuturor colegilor, în vreme ce discriminarea de orice fel este exclusă.

Muncă remote

Muncă remote

Punem preț pe flexibilitate și siguranță. Vei putea lucra de acasă, de pe întreg teritoriul țării, fără grija limitării geografice sau a timpului pierdut în trafic.

Cultură organizațională de tip startup

Cultură organizațională de tip startup

Recunoaștem aportul și individualitatea fiecărui membru al echipei. Comunicarea, colaborarea și colegialitatea sunt elemente esențiale pentru noi.

Job-uri disponibile

Devino web developer, designer de aplicații mobile sau inginer blockchain și orientează-te spre noi provocări și oportunități de creștere. Descoperă mai jos toate posturile pentru care recrutăm și aplică pentru poziția care ți se potrivește.

React Developer

React Developer

Read more

Python Developer

Python Developer

Read more

Blockchain Engineer

Blockchain Engineer

Read more

iOS Developer

iOS Developer

Read more

EXCELENȚĂ ÎN IT,LA DISPOZIȚIA TA

Suntem aici pentru a te ajuta. Fie că te interesează un serviciu anume, că te confrunți cu probleme de natură tehnică sau că dorești o sesiune de consultanță în vederea stabilirii unei strategii, nu ezita să ne contactezi. Vom analiza situația detaliat și vom identifica împreună cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta.

Contactează-ne pe e-mail

Contactează-ne telefonic

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cookie SettingsAcest website foloseste cookies pentru o experienta mai buna.